Obsah stránky

Omezení při přihlašování do Windows® XP do verze 2.03

Nápověda | Omezení při přihlašování do Windows® XP do verze 2.03

Pokud vzdáleně ovládáte počítač s Windows® XP, není možné využívat rychlého přepínání uživatelů.
Po přepnutí nebo přihlášení dalšího uživatele není možné dále ovládat počítač,
zobrazí se černá obrazovka nebo není možné ovládat myš a klávesnici.
Nejedná se o chybu, ovládání dalších přihlášených uživatelů (relací) je umožněno od verze 2.04.

Kdy k tomu může dojít:
  • při přihlášení druhého uživatele
  • při přepnutí na uživatele, který nebyl přihlášen jako první
Pokud k tomu dojde, jsou tyto možnosti, jak začít znovu ovládat počítač:
  • vzdálenou obsluhou:
    • odhlásit nebo přepnout aktivního uživatele a přihlásit prvního přihlášeného uživatele
    • odhlásit všechny uživatele
    • v krajním případě restartovat vzdálený počítač
  • vzdáleně:
    • pomocí služby Vypnutí počítače odhlásit všechny uživatele
    • v krajním případě pomocí služby Vypnutí počítače restartovat vzdálený počítač